Share

Adunarea Generală a membrilor SOR 2017

Dragi membri ai Societății Ornitologice Române, Anul acesta ne întâlnim din nou, sperăm noi cât mai mulți, cu ocazia Adunării Generale a membrilor SOR. După cum v-am anunțat deja, în 2017 ne întâlnim la sfârșit de august la Agigea, la Stațiunea Biologică Marină ”Prof. Dr. Ioan Borcea” a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Convocatorul poate fi consultat în întregime aici.

Chiar dacă la Adunarea Generală a membrilor au drept de vot doar asociații, nu și susținătorii și membrii juniori, vă invităm pe toți să luați parte la eveniment, pentru a ne cunoaște mai bine.

Înscrierile pentru participare se vor face în perioada 25 iulie – 20 august 2017. Formularul este disponibil aici.  

Vă reamintim că SOR decontează transportul, cazarea și masa pentru doi membri asociați din fiecare sucursală legal constituită. Cazarea (în regim de cămin) este de 25 de lei/participant, iar trei mese/zi, 35 lei/participant.

Programul Adunării Generale a membrilor din acest an:

–    25 august – sosirea participanților,   

–    26 august – ședința ordinară, votul

–    27 august – excursie în împrejurimi

Cel mai important punct de pe ordinea de zi va fi alegerea Consiliului Științific din cadrul Consiliului Director. Vă rugăm să ne trimiteți propunerile d-voastră pentru Consiliul Director și Comisia de Cenzori completând formularul disponibil aici.

Pentru a face propuneri, puteți consulta lista membrilor asociați ai SOR aici. (Mențiune: angajații SOR nu pot fi candidați)

Votul în Adunarea Generală a membrilor SOR se face personal, prin e-mail sau prin mandat special, acordat potrivit legii. Mandatul special și e-mailul trebuie trimise pe adresa oficială a SOR cu cel puțin 24 de ore înainte de ziua organizării Adunării Generale, în cazul e-mailului de pe adresa cu care asociatul este înregistrat în baza de date a membrilor SOR. Votul electronic și prin mandat special al celor care nu participă la Adunarea Generală poate fi trimis între 10 – 25 august pe adresa membri (at) sor.ro.

Pentru informații suplimentare folosiți adresele de e-mail membri (at) sor.ro sau office (at) sor.ro.

Dacă ți-a plăcut, distribuie