Share

Donează

Societatea Ornitologică Română este primul ONG de mediu înființat în România după Revoluția din 1989 și, totodată, este cel mai longeviv apărător al mediului din societatea civilă din România.

Ne poți ajuta să protejăm păsările, habitatele lor și să investim în programele noastre educaționale, dacă redirecționezi impozitul pe venit către SOR. 

Anual, poți decide unde se duce destinația unei părți din impozitul pe venit pe care îl plătești către stat pentru anul anterior. 

Procedura are trei pași simpli:

1. Descarci Declarația 230 de aici (venituri din salarii sau pensii) pentru 2% din impozit pentru perioada ianuarie – martie 2019 și pentru 3,5% din impozit pentru perioada aprilie – decembrie 2019. Acum este doar un singur formular! 

2. Completezi formularul. Acesta este standard. Îl poți completa de mână, cu majuscule, pentru a fi cât mai lizibil. Se completează secțiunea I. 

Dacă dorești să redirecționezi 3,5% pe 2 ani, bifează în Secțiunea II, punctul 2 căsuța „Opțiune privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani”.

3. Nu uita să îl semnezi în original, în partea din stânga, jos. Nu trebuie să precizezi tu suma, ea este calculată automat de insituția fiscală.

4. Trimiți formularul către Administrația Fiscală de care aparții prin scrisoare recomandată sau îl depui la Registratura instituției. 

Data limită este 30 iunie 2020.

Dacă în 2019 ai avut venituri și din alte surse decât cele salariale atunci poți completa Declarația Unică online de aici. Completarea și depunerea ei se fac online. Include datele Societății Ornitologice Române în Capitolul I, Secțiunea 6.B. 

Datele noastre le găsești mai jos pentru completarea declarației: 

Societatea Ornitologică Română

CIF 5272804

Cont RO92RNCB0092026616360001,

BCR Sucursala Universitate, București

Rugămintea noastră este să ne anunți dacă realizezi donația prin mail la adresa office@sor.ro, menționând datele de contact pentru a putea să te informăm în legatură cu felul în care au fost folosiți banii tăi.

Poți folosi și sistemul de donații online. 

Dacă ți-a plăcut, distribuie
Comenzile primite de luni până vineri vor fi prelucrate în prima zi lucrătoare din săptămâna următoare. Comenzile primite sâmbăta sau duminica vor fi prelucrate după 10 zile lucrătoare.
+