Share

Donează

Societatea Ornitologică Română este primul ONG de mediu înființat în România după Revoluția din 1989 și, totodată, este cel mai longeviv apărător al mediului din societatea civilă din România.

Ne poți ajuta să protejăm păsările, habitatele lor și să investim în programele noastre educaționale, dacă direcționezi impozitul pe venit către SOR. 

Pentru anul 2019 impozitul pe venit a fost defalcat în 2 părți distincte. Astfel, este nevoie de completarea ambelor formulare de mai jos. Și da, din păcate vei munci mai mult, va trebui să completezi ambele formulare.

 – Primul formular: descarci de aici Declarația 230 (venituri din salarii sau pensii) pentru 2% din impozit pentru perioada ianuarie – martie 2019 sau Declarația 200 (activități independente), în funcție de veniturile realizate.

 – Al doilea formular: descarci de aici Declarația 230 pentru 3,5% din impozit pentru perioada aprilie – decembrie 2019. Aici ai și opțiunea de a bifa ca impozitul tău să fie direcționat automat către SOR și anul viitor. 

 – Completezi formularele. Acestea sunt standard. Le poți completa de mână, cu majuscule, pentru a fi cât mai lizibile. Se completează secțiunile I și II. Nu uita să le semnezi în original, în partea din stânga, jos. Nu trebuie să precizezi tu suma, ea este calculată automat de insituția fiscală.

 – Trimiți formularul către Administrația Fiscală de care aparții prin scrisoare recomandată sau îl depui la Registratura instituției. 

Data limită este 25 mai 2020.

 – Alternativa este depunerea declarației prin Spațiul Privat Virtual. În acest caz vei avea nevoie de datele noastre:

Societatea Ornitologică Română

CIF 5272804

Cont RO92RNCB0092026616360001,

BCR Sucursala Universitate, București

Rugămintea noastră este să ne anunți dacă realizezi donația prin mail la adresa office@sor.ro, menționând datele de contact pentru a putea să te informăm în legatură cu felul în care au fost folosiți banii tăi.

Poți folosi și sistemul de donații online

Dacă ți-a plăcut, distribuie