Îți mulțumim că ai ales să faci parte din comunitatea noastră.

Oamenii generoși, altruiști și buni ca tine fac posibilă protejarea speciilor de păsări din România. Datorită ție păsările au unde să cuibărească, primesc hrană iarna, iar copiii noștri învață să le protejeze și să le iubească.

Fiecare dar pe care îl oferi este un dar pentru natură – fie că alegi să faci o donație unică sau lunară.

Iarna donația ta asigură hrana atât de necesară pentru mierle, ciocănitori de grădini, pițigoi și alte păsări cântătoare care rămân la noi. Cu o donație lunară de 40 de lei asiguri semințele pentru aproximativ 3.225 de păsări care vin la o hrănitoare.

Primăvara montăm cuiburi artificiale în așteptarea noului sezon de cuibărire. În ele vor crește an de an generații de pui de muscari, țicleni, vrăbii, pițigoi și codroși. Cu o donație singulară de 80 de lei putem instala un cuib artificial pentru o pereche de păsări cântătoare.

Pe tot parcursul anului dezvoltăm și organizăm programe și evenimente de educație pentru natură dedicate copiilor și adulților. Cu o donație de 200 de lei contribui la realizarea unui panou despre păsări, atât de apreciat de copii.

Sprijinul și generozitatea ta ne ajută să avansăm în efortul nostru de conservare a speciilor de păsări și de educație pentru natură.

Atât timp cât păsările cântă, suntem în siguranță. Natura are nevoie de noi, dar noi avem mult mai multă nevoie de ea.

Îți mulțumim! 

Vreau să donez

Vreau să donez

Dacă dorești să faci o donație prin transfer bancar, iată datele noastre:

SOCIETATEA ORNITOLOGICĂ ROMÂNĂ

CIF 5272804

Cont RO92RNCB0092026616360001

BCR Sucursala Universitate, București

Ai o întrebare legată despre donația ta? Scrie-ne pe adresa office@sor.ro.

Pentru a opri donația lunară, trebuie doar să trimiți un email la adresa office@sor.ro sau support@euplatesc.ro