Share

Implică-te

Foto: Andreea Rău Neacșu
„Întâlnirea cu SOR mi-a dovedit frumusețea și reușita solidarității dintre oameni și păsări".
Adrian Mitiș
Pensionar

Suntem un ONG care protejează păsările, habitatele lor, Natura. Poți să ne susții financiar, poți să ne ajuți și să lucrezi umăr la umăr cu noi. 

Voluntari

Poți să te faci auzit. Îți poti lăsa amprenta într-o campanie SOR. Poți dedica timp unui proiect, poți ajuta păsările sălbatice, poți contribui la educația unei noi generații. 

Voluntariat specializat 

Este nevoie să ai cunoștințe de bază despre păsările sălbatice și habitatele lor. Poți beneficia de instruire din partea experților SOR și apoi vei putea lucra alături de noi pentru Natura din România.

Companii

Un proverb indian spunea că nu putem mânca bani. Suntem de acord, dar îi putem folosi pentru a face o lume mai bună. O parte din impozitul pe profitul firmei dvs poate fi folosit pentru a ajuta România să prindă aripi.
Banii dvs. ne pot ajuta să inspirăm o nouă generație, în cea mai longevivă tabără ecologică din România.

Impozitele dvs pot aduce Natura mai aproape de casă. Împreună, putem construi hrănitori și cuiburi artificiale pentru orașe prietenoase cu natura. Puteți alege să investiți într-un proiect permanent al SOR sau să sponsorizați activitatea generală a primului ONG de mediu din România postcomunistă. Veți vedea cât de greu și cât de frumos este să lucrezi pentru Natură.

3,5% – Persoane fizice

Impozitele dvs nu trebuie lăsate să lenevească. Puneți banii în circulație, dar mai ales, puneți banii în sprijinul unei cauze. Nu e nevoie să fie a noastră, nu e nevoie să fie a Naturii, dar nu lăsați banii să stea degeaba. Lăsați ca 2% din impozitele dvs să facă un bine. Dacă doriți, totuși, să faceți un bine Naturii din România – acestea sunt declarațiile prin care 3,5% din impozite ajung la SOR.

Donează

Credem că dovada clară a implicării in protejarea naturii este atunci când o persoană sprijină financiar, material sau prin propriul efort acțiunile de conservare. Banii dvs pot fi folosiți pentru un proiect permanent al SOR sau pentru a susține organizația noastră. Puteți alege proiectul pentru care doriți să donați sau să ne lăsați pe noi să direcționăm fondurile în proiecte.

Dacă ți-a plăcut, distribuie