Share

Membri

Foto: Mady Kiss
„Păsări, natură, oameni faini, glume. Glume de birdwatcheri - da, avem și de-astea în clubul nostru, din care mă bucur tare că fac parte. SOR înseamnă și responsabilitate față de vietățile pe care ne bucurăm să le vedem sau să le pozăm. Iar ca sursă de informații pe subiectul păsări e imbatabil.”
Livia Gyongyosi
membru SOR București

Un membru este mai mult decât un voluntar sau un donator. Voluntarul ne oferă timpul și munca lui, susținătorii ne oferă fondurile care ne ajută să ne desfășurăm proiectele.

Un membru plătește an de an cotizația, se implică în proiectele SOR ca voluntar, dar face și pe cont propriu ceva pentru natură. Este, mai presus de asta, parte a unui grup de iubitori de natură care fac lucruri cât mai variate.

Sucursalele dezvoltă mici proiecte locale, pe lângă cele care țin de organizația mare. Ies în natură, educă, țin prezentări, organizează evenimente.

Un membru are și beneficii din partea SOR, dar nu pentru ele își plătește cotizația anuală.

Printre altele, primește:

Din 2022, valoarea cotizației anuale de membru este:

  • pentru adulți – 90 de lei
  • elevi, studenți, pensionari și persoane cu dizabilități – 45 de lei
  • juniorii (membrii minori) nu plătesc cotizație, se înscriu și apoi prezintă un raport al activității de peste an

Valabilitatea cotizației anuale se încheie la data de 31 decembrie din anul în care a fost plătită.

Platesc cotizația de membru

Alte modalitățide plată a cotizației

  • transfer bancar în contul  RO92RNCB0092026616360001, BCR Sucursala Universitate, București
  • în numerar la Biroul Central din București

Pentru a deveni membru citește regulamentul, completează și trimite formularul de înscriere de mai jos și trimite dovada achitării cotizației pe adresa membri@sor.ro (dacă ai plătit cotizația prin transfer bancar). 

Pentru prelungirea calității de membru este suficientă plata cotizației, fără a fi  necesară o nouă înscriere.

După trei ani consecutivi în care ne-ai susținut, poți deveni membru asociat, cu drept de vot în cadrul adunării generale, forul decizional al organizației. Dacă ești eligibil și vrei să te implici și mai mult, descarcă și completează cererea de adeziune și recomandarea, iar apoi trimite-le scanate/fotografiate pe adresa membri@sor.ro și prin poștă pe adresa noastră.

„Voiam să fiu parte a unui grup de oameni de la care pot învăța despre păsări. Îmi doream ceva care să fie legat de natură. Asta până în ziua când am aflat despre SOR.”
Gabriel Benescu
inițiator SOR Buzău

Donează

Vreau să donez

Dacă ți-a plăcut, distribuie