Share

Membri

Foto: Mady Kiss
„Păsări, natură, oameni faini, glume. Glume de birdwatcheri - da, avem și de-astea în clubul nostru, din care mă bucur tare că fac parte. SOR înseamnă și responsabilitate față de vietățile pe care ne bucurăm să le vedem sau să le pozăm. Iar ca sursă de informații pe subiectul păsări e imbatabil.”
Livia Gyongyosi
membru SOR București

Un membru este mai mult decât un voluntar sau un donator. Voluntarul ne oferă timpul și munca lui, susținătorii ne oferă fondurile care ne ajută să ne desfășurăm proiectele.

Un membru plătește an de an cotizația, se implică în proiectele SOR ca voluntar, dar face și pe cont propriu ceva pentru natură. Este, mai presus de asta, parte a unui grup de iubitori de natură care fac lucruri cât mai variate.

Sucursalele dezvoltă mici proiecte locale, pe lângă cele care țin de organizația mare. Ies în natură, educă, țin prezentări, organizează evenimente.

Un membru are și beneficii din partea SOR, dar nu pentru ele își plătește cotizația anuală.

Printre altele, primește:

Din 2015, valoarea cotizației anuale de membru este:

  • cotizația pentru adulți – 60 de lei
  • studenți, pensionari și persoane cu dizabilități – 30 de lei
  • valabilitatea cotizației anuale se încheie la data de 31 decembrie din anul respectiv

Modalitate de plată: transfer bancar sau în numerar la Biroul Central din București. Cont: RO92RNCB0092026616360001, BCR Sucursala Universitate, București. 

Pentru a deveni membru citește regulamentul, completează și trimite formularul de înscriere, de mai jos și trimite dovada achitării cotizației pe adresa membri@sor.ro

Pentru prelungirea calității de membru este suficientă plata cotizației, nu mai este necesară o nouă înscriere!

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

După trei ani consecutivi în care ne-ai susținut, poți deveni membru asociat, cu drept de vot în cadrul adunării generale, forul decizional al organizației. Dacă ești eligibil și vrei să te implici și mai mult, descarcă și completează cererea de adeziune și recomandarea, iar apoi trimite-le scanate/fotografiate pe adresa membri@sor.ro și prin poștă pe adresa noastră.

„Voiam să fiu parte a unui grup de oameni de la care pot învăța despre păsări. Îmi doream ceva care să fie legat de natură. Asta până în ziua când am aflat despre SOR.”
Gabriel Benescu
inițiator SOR Buzău
Dacă ți-a plăcut, distribuie