Share

Companii

Atât timp cât păsările cântă, suntem în siguranță. Când păsările vor înceta să cânte, oamenii trebuie să-și facă griji.
Păsările reprezintă sistemul nostru de avertizare timpurie. Natura are nevoie de noi, dar noi avem mult mai multă nevoie de ea.

Ajutați natura să prospere, în calitate de partener corporate!

Ne dorim ca toți locuitorii, de la copii la adulți, să cunoască și să conștientizeze valoarea și importanța mediului nostru natural și să se străduiască să-l protejeze.

Lucrăm cu companii și branduri pentru dezvoltarea de parteneriate cu impact pe termen lung, care să contribuie la protejarea păsărilor sălbatice, a habitatele lor și a biodiversității. Prin programe de educație pentru natură dezvoltăm atitudini și comportamente ce susțin creșterea și conservarea de ecosisteme sustenabile.

Întrucât mediul înconjurător se află în centrul muncii pe care o desfășurăm, dorim să oferim companiilor și angajaților acestora cunoștințe, activități și experiențe în aer liber pentru a se bucura de beneficiile naturii.

Cum putem ajuta împreună natura din jurul nostru?

În fiecare an puteți să direcționați 20% din impozitul pe profit sau venit datorat statului, în funcție de cifra de afaceri, către Societatea Ornitologică Română. Legea sponsorizării vă dă dreptul să alegeți ce să faceți cu o parte din taxele care sunt colectate de către stat.

Societatea Ornitologică Română este înregistrată în Registrul entitatilor/unităților de cult ANAF pentru acordarea deducerilor fiscale, cu nr. 169568269 din 03.04.2019.

Iată care sunt pașii

Pentru mai multe informații despre parteneriate corporate și propuneri de colaborare ne puteți contacta la adresa de email: mihaela.simion@sor.ro (Mihaela Simion – Fundraising Specialist)

Vă mulțumim pentru implicare!

Dacă ți-a plăcut, distribuie