Share

Anunț PM ROSPA0111 și ROSCI0389

Planul de management al siturilor Natura 2000 ROSPA0111 Berteștii de Sus – Gura Ialomiței și ROSCI0389 Sarăturile de la Gura Ialomiței-Mihai Bravu nu necesită evaluarea de mediu, urmând a fi supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

APM IALOMIȚA și SOCIETATEA ORNITOLOGICĂ ROMÂNĂ, cu sediul în București, Sector 3, Bd. Hristo Botev nr.3 ap. 6, titular al “Planului de management al siturilor Natura 2000 ROSPA0111 Berteștii de Sus – Gura Ialomiței și ROSCI0389 Sarăturile de la Gura Ialomiței-Mihai Bravu”, amplasat pe teritoriul administrativ al Comunelor Gura Ialomiței și Giurgeni din județul Ialomița și Comunelor Victoria, Berteștii de Jos și Orașului Însurăței, din județul Brăila, anunță publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare: nu este necesară evaluarea de mediu, planul urmând a fi supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Informațiile privind potențialul impact asupra mediului al planului propus, pot fi consultate la sediul APM Ialomița, municipiul Slobozia, str.M.Viteazu, nr.1, în zilele de luni-joi orele 8.00-16.30 și vineri orele 8.00-14.00.

Observațiile publicului interesat se primesc zilnic, la sediul APM Ialomița în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Dacă ți-a plăcut, distribuie