Share

Ce se mai întamplă cu determinatorul

La SOR, aproape că nu mai există zi în care să nu existe măcar un apel telefonic care să aibă un singur subiect: noul determinator de păsări.

Așa cum am promis, vă ținem la curent cu toate etapele. Determinatorul a plecat din România și a ajuns la editura din Marea Britanie. Între timp i s-au mai făcut mici modificări, așa că a mai durat ceva până să primim versiunea pentru Bun de Tipar.

Dar a venit și aceasta și a fost deja aprobată și trimisă către editură. De aici, a plecat spre tipografia din Hong Kong. Iar săptămâna trecută au apărut și ultimele vești.

Determinatorul va ieși de la tipografie în data de 12 iunie. Acest lucru înseamnă că abia apoi va fi ambalat în cutii, suit pe vas și trimis spre România. Vor urma toate operațiunile vamale și apoi poate fi achiziționat de pe siteul nostru, de la secțiunea Shop sau de la Birourile SOR din Cluj și București.

Suntem conștienți că este o cerere mare pentru determinator, știm că foarte mulți dintre dvs vor să se asigure că îl vor avea în bibliotecă, dar tirajul este destul de mare, nu este nevoie să deschidem liste de așteptare sau precomenzi.

Vă vom tine la current cu ce se întâmplă și, mai ales, când…

Dacă ți-a plăcut, distribuie