Share

Concurs foto amical. La hrănitoare 2018

SOR lansează un nou concurs dedicat celor care iubesc și protejează păsările în timpul iernii. Condițiile de participare sunt simple, dat fiind că nu dorim să fie o competiție acerbă, ci una amicală.

Pasul 1. Pune o hrănitoare pentru păsări în care să folosești hrana adecvată lor, nu pâine sau hrană procesată.

Pasul 2. Fă poze sau filmează speciile care vin la hrănitoare. Nu e obligatoriu să fie doar păsări, acceptăm și mamifere (veverițe etc.). Nu e obligatoriu să fie doar pițigoi. Cu cât mai diverse speciile, cu atât mai bine.

Pasul 3. Alege cea mai bună fotografie și cea mai bună filmare (maximum 30 de secunde) și trimite-le pe adresa concurs@sor.ro până la data de 28 februarie 2018.

Pasul 4. Din 1 până în 8 martie fotografiile și filmările vor fi afișate într-un album pe pagina de Facebook a SOR si vor putea fi votate prin LIKE-uri. Cele care au cele mai multe LIKE-uri pe 8 martie la ora 12:00 sunt câștigătoare.

Un participant poate trimite maximum o filmare și o fotografie.

Prin trimiterea fotografiilor/filmărilor participantul declară că este autorul lor și își exprimă acordul de folosire a acestora pentru promovarea activităților SOR, în scop de informare și/sau educare, dar nu în scop comercial.

Precizare – Dacă nu ai o hrănitoare, dar te apasă aparatul foto pe umăr, mergi și fotografiază speciile care vin la hrănitorile amplasate de SOR în parcurile din București sau în celelalte orașe din țară: Cluj, Bistrița, Slănic Moldova, Baia Mare, Oradea, Craiova, Buzău, Iași, Sinaia, Brașov.

Fotografia și filmarea cu cele mai multe LIKE-uri vor primi ca premiu cea mai bună carte din România destinată iubitorilor de păsări care vor să le și ajute: Prietenii Păsărilor de Orbán Zoltán, apărută la Editura Casa.

Dacă ți-a plăcut, distribuie