Share

Concursul de desene Spring Alive

În cadrul proiectului Spring Alive, vă invităm să participați la un CONCURS DE DESENE, având ca temă speciile proiectului. Cui este adresat acest concurs și care sunt condițiile de participare puteți citi aici:

Condiţii de participare

La concursul de desene pot participa copiii din clasele I-VIII (lucrările elevilor de la şcolile de artă vor fi jurizate separat).

Pentru a participa, trebuie să trimiteţi desenele/picturile realizate prin e-mail (kinga.cimpan@sor.ro) sau poștă (Cluj-Napoca, str. Gheorghe Dima, nr 49, ap, 2, jud Cluj) până în 31 mai 2017.

Fiecare concurent poate înscrie în concurs maxim 1 desen.

Desenele trebuie să respecte tema concursului “Păsările din Spring Alive” (speciile pot fi găsite pe site-ul proiectului www.springalive.net).

Fiecare concurent trebuie să introducă și o observație personală pe site-ul proiectului.

Organizatorii şi/sau juriul îşi rezervă dreptul de a refuza participarea la concursul de desene pe motiv de neconcordanţă cu specificul temei sau al concursului.

Desfăşurarea concursului

Începând cu data de 3 mai 2017, desenele pot fi trimise în două modalități:

– Prin mail (scanate color sau fotografiate), la adresa: kinga.cimpan@sor.ro

– Prin poștă, pe adresa: Cluj-Napoca, str. Gheorghe Dima, nr 49, ap 2, jud Cluj.

Desenele trimis la adresele menționate până în 31 mai vor intra în concurs.

Datele necesare pentru înscrierea în concurs sunt:

– Nume / Prenume

– Școala

– Vârsta şi clasa

– Adresa poştală (județ, localitate, stradă, număr etc.)

– Adresa de e-mail valabilă, este obligatorie

– Nr. de telefon valabil

Concursul va fi realizat în 2 etape:

– Etapa locală: fiecare școală care dorește să participe la acest concurs va trebui să selecteze pe plan local cele mai bune 12 desene (în finală vor ajunge maxim 3 desene/picturi pentru fiecare categorie: clasele pregătitoare-II, clasele III-IV, clasele V-VI, clasele VII-VIII)

– Etapa națională: desenele ajunse la Societatea Ornitologică Română vor fi jurizate în prima fază în funcție de gradul de apropriere a desenului de speciile prezente în proiectul Spring Alive

Autorii desenelor care vor ajunge în finală vor fi contactaţi, după încheierea jurizării, prin e-mail sau telefon (din acest motiv vă rugăm să verificaţi dacă adresa de e-mail şi numărul de telefon transmise de dumneavoastră sunt corecte).

Premiile concursului vor fi acordate pe categorii (clasele pregătitoare-II, clasele III-IV, clasele V-VI, clasele VII-VIII şi şcoli de artă) şi vor consta în tricouri, caiete de lucru și insigne.

Cele mai frumoase 20 de desene (alese de juriu) vor fi expuse în cadrul unei expoziţii organizate pentru acest eveniment, pe site-ul oficial SOR (www.sor.ro).

Contact:

Kinga Cîmpan

Spring Alive Officer

Societeta Ornitologică Română

kinga.cimpan@sor.ro

Pentru mai multe informații, accesați www.springalive.net

Urmăriți Spring Alive pe Facebook, YouTube și Flickr

Dacă ți-a plăcut, distribuie