Share

Întâlnirea Common Bird Monitoring la Iași, pe 12 noiembrie

Cea de a X-a Întâlnire de Monitoring se va desfășura în acest an pe data de 12 noiembrie la Iași. Întâlnirea este organizată de Societatea Ornitologică Română, Grupul Milvus și Facultatea de Biologie-Geologie de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, în colaborare cu Grădina Botanică „Anastasie Fătu”, a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Întâlnirea va avea loc la Sala Ferdinand a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Corp A din B-dul Carol I, nr. 20 A (coordonate geografice: latitudine 47°10’27.85″N, longitudine: 27°34’20.10″E).

Pentru ziua de duminică, 13 noiembrie 2016 putem organiza un tur al Iașului (Grădina Botanică, Palatul Culturii, Centrul Vechi) sau o deplasare la ferma Piscicolă Larga Jijia.

Celor care doresc să rămână peste noapte în Iași, le propunem câteva posibilități de cazare:
* Hostel – 35 lei/persoană/noapte (3 paturi/camera, băi comune)
* Pensiune – aproximativ 125 lei/camera dublă/noapte
* Hotel – aproximativ 160 lei/camera dublă/noapte

Putem cere și unele reduceri dacă avem un număr mai mare de persoane, însă trebuie să știm din timp cine dorește să rămână peste noapte în Iași.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să contactaţi organizatorii: Szabó D. Zoltán (e-mail: szabodz@gmail.com, tel: 0745 590082) sau Baltag Emanuel Ștefan (e-mail: baltag.emanuel@gmail.com, tel: 0726 249309).

Vă aşteptăm cu drag!

Dacă ți-a plăcut, distribuie