Share

Determinatorul sosește în luna septembrie

Așa cum deja v-am obișnuit, vă ținem la curent cu situația celei mai așteptate cărți – Păsările din România și Europa - sau determinatorul de păsări, așa cum îl știe toată lumea.

După ce prima ediție tipărită de anul acesta nu a îndeplinit standardele de calitate, cea de-a doua nu a mai avut probleme. Cartea a intrat la tipar pe data de 8 iulie și este gata. Acum, cărțile sunt împachetate și trimise către România, cu vaporul.

Vă reamintim că publisher este Octopus Publishing Group Limited și că tiparul are loc în Hong Kong, China. Cartea va ajunge, așadar, în România în luna septembrie.

Conform informațiilor primite de la publisher, determinatoarele vor intra în țară prin portul Constanța, de unde vor fi preluate de agentul vamal.

Va urma transportul către București, de unde vor fi preluate de personalul Societății Ornitologice Române.

Determinatorul va putea fi achiziționat, apoi, de la birourile SOR din București și din Cluj, dar și online, de pe siteul www.sor.ro de la secțiunea Shop. Vom reveni cu amănunte pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

SOR nu face precomenzi – tirajul este îndestulător și nu avem personal care să se ocupe acum de precomenzi, angajații sunt prinși în alte proiecte. Vom anunța din timp lansarea cărții, atât pe site, cât și pe pagina noastră de Facebook.

Dacă ți-a plăcut, distribuie