Share

Expediția SOR 2019

În 2019, mergem din nou în Expediția Națională SOR, din Delta Dunării. Mergem din nou la păsări, mergem să ne dăm cu caiacele, să pescuim, să mâncam pește gătit în stilul inconfundabil al deltaicilor. Mergem din nou să educăm noi generații de pasionați de natură, de Deltă și de păsări. Expediția începe pe 7 august și se va încheia pe data de 17 august. Mergem unde am fost și în anii trecuți, în apropiere de Maliuc, pe malul lacului Furtuna.

Mergem și anul acesta în Expediție alături de 100 de persoane care vor fi selectate în urma înscrierii prin formular. Mergem în Expediție și în 2019 pentru că beneficiem de sprijinul financiar oferit de Lidl România, dupa campania de strângeri de fonduri de anul trecut de la casele de marcat ale magazinelor din toată țara. 

Mergem sa ne întindem corturile și hamacele, să ascultăm huhurezii mici noaptea, să vedem cum trec stolurile de pelicani și de lopătari peste corturi. Mergem pe jos prin iarbă, dimineața la ore mici să vedem păsările, mergem seara cu bărcile pe lac sa vedem cum ne ies selfieuri cu stârcii galbeni și chirele de baltă în fundal. 

Mergem să ascultăm cum cântă șacalii „în baltă” și să luăm iar cursuri de prim ajutor de la reprezentanții SMURD Sibiu care vin cu noi. 

Mergem să ne jucăm în cursa de obstacole și să inelăm o parte din păsările Deltei. Mergem să îi învățăm pe participanți de ce sunt păsările importante și să învățăm de la ei cum e să te distrezi în Deltă. 

Săptămâna viitoare vom porni înscrierile pentru Expediție, prin formular online. 

Dacă ți-a plăcut, distribuie