Share

Împreună păstrăm vii sunetele naturii

Pe 22 noiembrie am lansat prima campanie de fundraising pentru a ne asigura că hrănitorile din parcuri au suficiente semințe pentru păsările care rămân alături de noi iarnă de iarnă.

Unele sunete rămân cu noi pe viață. Primul gângurit al copilului, prima piesă pe care ai dansat cu persoana iubită sau cântecele păsărilor din grădina bunicilor. Ne stârnesc emoții, ne amintesc de copilărie și de liniște. De momente simple. Pe cele mai multe le putem recrea doar din amintiri, dar mai sunt unele pe care le putem auzi în continuare. Sunt multe specii de păsări care rămân alături de noi în fiecare iarnă, dar ca să treacă cu bine de lunile reci avem nevoie de ajutorul vostru.

Sunetele lor ne amintesc de momente simple și frumoase, ne stârnesc emoții și ne leagă de oamenii iubiți. Sunt sunete care ne amintesc cine suntem și de unde venim. Și sunt sunete care depind de noi ca să existe în continuare.

În sezonul rece păsările au nevoie de noi la fel de mult pe cât avem noi nevoie de sunetele lor. Atâta vreme cât vor găsi hrană și adăpost în pădurile și parcurile noastre, și noi ne vom bucura de sunetele lor în continuare. Mierlele, ciocănitorile de grădini, pițigoii sau scatii sunt doar câteva din păsările care au nevoie de semințe și de adăposturi, iar cu ajutorul tău putem să ne asigurăm că rămân alături de noi. 

Cu o donație lunară de 30 de lei vei asigura în iarna asta semințele pentru aproximativ 3.225 de păsări care vin la o hrănitoare.

Cu o donație singulară de 100 de lei putem asigura semințele pentru o lună la o hrănitoare în această iarnă.

Donația ta ne ajută să păstrăm vii sunetele naturii.

De peste 30 de ani protejăm păsările și ecosistemele din România, iar în toți acești ani am văzut cum misiunea noastră trece dincolo de biologie. Pentru noi, la SOR, e vital să protejăm păsările, nu doar pentru că sunt o parte importantă din ecosistem, ci și pentru că sunt o parte esențială din identitatea noastră.

SOR crește împreună cu oamenii care cred în misiunea sa, iar în acest moment alături de noi avem una din cele mai mari comunități construite din dragoste pentru păsări și sunetele lor. Iar pentru asta îți mulțumim din suflet. Am crescut împreună și ne-am bucurat la fiecare spectacol al naturii. Știm că sunetele păsărilor te bucură la fel de mult pe cât ne bucură pe noi de fiecare dată când le auzim. 

Ajută-ne să păstrăm sunetele naturii vii. Pentru tine și pentru cei pe care-i iubești.

Îți mulțumim pentru implicare!

Dacă ți-a plăcut, distribuie