Share

În 2022, hai în ceata lui Pițigoi … codat

Pițigoiul codat e pasărea prin intermediul căreia ne dorim să vă avem alături de noi în 2022, ca actuali membri sau să vă întâmpinăm ca nou veniți. La urma urmei e o pasăre căreia îi place să hoinărească în grup, așa că o găsim foarte potrivită ca ambasador care adună iubitorii de natură și de păsări la un loc. E mare nevoie de ei, niciodată nu vor fi prea mulți!

Pițigoiul codat (Aegithalos caudatus) a primit 2.184 de voturi din partea voastră, devansând astfel doi candidați merituoși și ei: sturzul cântător, care a adunat 1909 aprecieri și ghionoaia verde, aleasă de 1330 dintre voi.

Astfel, el a devenit imaginea celui de-al șaselea card de membru SOR, alăturându-se unei frumoase galerii, care cuprinde pescărașul albastru, pițigoiul albastru, cucuveaua, rândunica și turturica.

În 2022, pe lângă noul card, se modifică și valorile cotizațiilor. Astfel, cotizația de membru, a cărei valoare nu s-a schimbat în ultimii 7 ani, va fi începând cu 1 ianuarie 2022 după cum urmează:

  •  cotizația de membru pentru adulți – 90 de lei
  •  cotizația de membru pentru elevi (majori), studenți, pensionari, persoane cu dizabilități – 45 de lei
  • juniorii (membrii minori) nu plătesc cotizație, se înscriu și apoi prezintă un raport al activității de peste an.

Rămâne neschimbată valabilitatea cotizației anuale, care se încheie la 31 decembrie din anul respectiv. Pentru prelungirea calității de membru este suficientă plata cotizației, fără a fi necesară o nouă înscriere.

Achitarea cotizației aduce cu ea cardul de membru, reducerea de 10% la toate produsele din Shop SOR, intrarea gratuită la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și, mai ales, bucuria de a face parte și de a sprijini o organizație care lucrează pentru natură.

Plata cotizației se poate face în numerar la Biroul Central din București sau prin transfer bancar în contul RO92RNCB0092026616360001, BCR Sucursala Universitate, București.

Mai multe informații despre ce înseamnă să fii membru SOR puteți afla de pe site-ul nostru, secțiunea Membri, și din Regulamentul Membrilor SOR.

Doriți să deveniți membru SOR? E foarte simplu: completați formularul de înscriere și achitați cotizația anuală. Veți primi cardul cu pițigoiul codat și mulțumirile echipei SOR pentru susținere!

Dacă aveți nevoie de clarificări sau de alte detalii, așteptăm mesajele voastre la adresa membri@sor.ro

Dacă ți-a plăcut, distribuie