Share

Membru SOR în anul acvilei de câmp

Acvila de câmp, această adevărată rara avis pe meleagurile noastre, e pasărea care ne va uni în 2023 atât ca membri SOR, cât și ca iubitori ai păsărilor. Ca orice răpitoare emblematică, și ea reușește să ne fascineze. Sperăm ca mânați de această fascinație să îi dăm atât numele de Pasărea Anului, cât și un semn palpabil că ne dorim să ne fie din nou alături.

Acvila de câmp (Aquila heliaca) a ajuns în poziția de lider propulsat de cele 1.087 voturi primite. A trecut în fața chirei de mare și a pelicanului creț, contracandidații din campania din acest an.

Cea de-a șaptea protagonistă a cardului de membru SOR este prima pasăre răpitoare de zi, având de departe o anvergură mai mare decât pescărașul albastru, pițigoiul albastru, cucuveaua, rândunica, turturica și pițigoiul codat. Dar vorbim aici despre deschiderea aripilor, nu despre calitățile sau carisma celor mai sus amintiți.

Așadar, membrii SOR care vor fi alături de noi anul viitor vor adăuga cardul cu acvila de câmp colecției sau vor putea începe colecția cu această maiestuoasă pasăre.
Cei care nu doresc cardul în format fizic, ne pot semnala acest lucru și vor primi o variantă electronică.

Valoarea cotizației pentru 2023 rămâne neschimbată:

  • cotizația de membru pentru adulți – 90 de lei
  • cotizația de membru pentru elevi (majori), studenți, pensionari, persoane cu dizabilități – 45 de lei
  • juniorii (membrii minori) nu plătesc cotizație, se înscriu și apoi prezintă un raport al activității de peste an.

Rămâne neschimbată și valabilitatea cotizației anuale, care se încheie la 31 decembrie în anul respectiv. Pentru prelungirea calității de membru este suficientă plata cotizației, fără a fi necesară o nouă înscriere!

Achitarea cotizației aduce cu ea cardul de membru, reducerea de 10% la toate produsele din Shop SOR, intrarea gratuită la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și, mai ales, bucuria de a face parte și de a sprijini o organizație care lucrează pentru natură.

Plata cotizației se poate face în numerar la Biroul Central din București sau prin transfer bancar în contul RO92RNCB0092026616360001, BCR Sucursala Universitate, București.

Mai multe informații despre ce înseamnă să fii membru SOR puteți afla de pe site-ul nostru, secțiunea Membri, și din Regulamentul Membrilor SOR.

Doriți să deveniți membru SOR? E foarte simplu: completați formularul de înscriere și achitați cotizația anuală. Veți primi cardul cu acvila de câmp și mulțumirile echipei SOR pentru susținere!

Dacă aveți nevoie de clarificări sau de alte detalii, așteptăm mesajele voastre la adresa membri@sor.ro

Dacă ți-a plăcut, distribuie