Share

Membru SOR în anul turturicii

Nu avem prea multe certitudini legate de 2021, dar una tot vă putem oferi: la noi, la SOR, va fi anul turturicii, după cum prea bine ați votat.

Astfel, dacă veți rămâne alături de noi sau veți deveni proaspăt susținător al SOR în 2021, veți primi al cincilea card din noua colecție începută în 2017. Veți putea admira grațioasa turturică, fotografiată de Toni Genes, care a câștigat cursa pentru Pasărea Anului cu 3013 de voturi (aprecieri Like). A avut contracandidați serioși – ciocîntorsul, ciocănitoarea de stejar, sfrânciocul mare și acvila de munte, pe care însă i-a învins cât se poate de clar. Din 1 ianuarie preia ștafeta de la rândunică și ne va însoți tot anul. Iar noi sperăm să fie simbolul unei mult așteptate schimbări în bine.

Nu sunt modificări legate de cotizația de membru:

  •  cotizația de membru pentru adulți este 60 de lei.
  •  cotizația de membru pentru studenți și pensionari este 30 de lei.
  •  juniorii (membrii minori) nu plătesc cotizație, se înscriu și apoi prezintă un raport anual al activității de peste an.
  •  valabilitatea cotizației anuale se încheie la 31 decembrie din anul respectiv.
  •  achitarea cotizației aduce cu ea cardul de membru, reducerea de 10% la produsele din Shop SOR (cu excepția insignelor, la care reducerea este de 50%), prioritate pentru participarea la Expediția Națională SOR, intrarea gratuită la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

Plata cotizației se poate face în numerar la Biroul Central din București sau prin transfer bancar în contul RO92RNCB0092026616360001, BCR Sucursala Universitate, București.

Dacă doriți să deveniți membru SOR completați formularul de înscriere și plătiți cotizația anuală.

Pentru prelungirea calității de membru este suficientă plata cotizației, nu mai este necesară o nouă înscriere.

Mai multe informații despre ce înseamnă membru SOR puteți afla din Regulamentul Membri Societatea Ornitologică Română. Pentru întrebări, folosiți adresa membri@sor.ro

Dacă ți-a plăcut, distribuie