Share

Membru SOR și în 2020

Căutați un motiv pentru a vă plăti cotizația de membru SOR încă din primele zile ale anului 2020? Poate că rândunica vă poate da un imbold suplimentar, pe lângă dorința voastră de a ne sprijini să protejăm natura și păsările.

Dacă doriți noul card de membru SOR, cu imaginea rândunicii – Pasărea Anului 2020 – trebuie doar să plătiți cotizația de membru începând din 1 ianuarie 2020. 

Este al patrulea card de colecție, după cele în care am avut pescărașul albastru (2017), pițigoiul albastru (2018) și cucuveaua (2019). 

Datele de bază legate de cotizația de membru nu s-au schimbat:

– cotizația de membru pentru adulți este 60 de lei.

– cotizația de membru pentru studenți și pensionari este 30 de lei.

– juniorii nu plătesc cotizație, se înscriu și apoi prezintă un raport anual al activității de peste an.

– valabilitatea cotizației anuale se încheie la 31 decembrie din anul respectiv.

– achitarea cotizației aduce cu ea cardul de membru, reducerea de 10% la produsele din Shop SOR, prioritate pentru participarea la Expediția Națională SOR.

– insignele metalice, care costă 10 lei, au reducere de 50% pentru membri, dacă aveți cotizația achitată la zi.

Plata cotizației se poate face în numerar la Biroul Central din București sau prin transfer bancar în contul RO92RNCB0092026616360001, BCR Sucursala Universitate, București.

Dacă doriți să deveniți membru SOR completați formularul de înscriere, plătiți cotizația și trimiteți dovada achitării acesteia pe adresa membri@sor.ro

Pentru mai multe informații despre ce înseamnă membru SOR puteți afla din Regulamentul Membri Societatea Ornitologică Română.

Dacă ți-a plăcut, distribuie