Share

Midwinter 2014

Așa cum ne-am obișnuit, la fiecare început de an - în luna ianuarie, are loc Numărătoarea de Iarnă a Păsărilor Acvatice (Internațional Waterbird Census / Midwinter Count). Și anul acesta evenimentul este coordonat de către Societatea Ornitologică Română și Grupul Milvus. Datele furnizate de dumneavoastră vor fi centralizate și trimise coordonatorului internațional (Wetlands Internațional).

Numărătoarea are loc în perioada 10-20 ianuarie. Ideal ar fi să efectuăm numărătoarea, pe cât posibil, în weekend-ul 11-12 ianuarie și mai ales la siturile vizitate și în anii precedenți. Regula este că pentru fiecare locație să fie completată o lista separată.

Va rugăm să ne trimiteți fișe și pentru locațiile vizitate, dar fără păsări (lacuri înghețate, de exemplu).

Va rugăm trimiteți datele din teren prin e-mail (office at șor.ro, office at milvus.ro). Dacă nu aveți posibilitatea, puteți folosi faxul (Fax SOR București: 031 4255656, Fax SOR Cluj: 0264 438086, Fax Milvus: 0265 264726) sau poșta clasică.

Atașat acestui mesaj gășiți formularul de centralizare în format Excel, în care va puteți introduce datele din teren. Va rugăm să completați și rubricile din antet referitoare la starea sitului monitorizat. Pentru orice informații suplimentare, va stăm la dispoziție!

Va urăm spor la observații și cât mai multe specii!

Puteți descarcă de aici formularul

Dacă ți-a plăcut, distribuie