Share

Nature and Eye, concurs de fotografie, a doua ediție

Centrul de Cercetare în Ecologie Sistemică și Sustenabilitate împreună cu Departamentul de Ecologie Sistemică al Universității București, organizează în data de 8 decembrie 2017, cea de-a doua ediție a concursului de fotografie „Nature and Eye” ce va avea loc în Sala de Conferințe a Platformei de Cercetare în Biologie și Ecologie Sistemică, din Splaiul Independenței, nr. 91-95, București.

Evenimentul se adresează fotografilor amatori sau profesioniști, studenților și tinerilor cercetători, care doresc să își facă publice fotografiile ce au ca temă biodiversitatea. Se vor selecta 40 de fotografii care vor fi expuse până în data de 31 ianuarie 2018 la parterul Platformei de Cercetare. de asemenea vor fi acordate două premii: premiul juriului de specialitate și premiul pentru cea mai populară fotografie (votată pe pagina noastră de Facebook). 

În prima zi a evenimentului se vor face prezentări referitoare la tehnica fotografică, realizarea și utilizarea imaginilor aeriene și importanța fotografiei în domeniul conservării biodiversității.

Etapele desfășurării concursului și expoziției „Nature and Eye ediția 2017”:

8 – 24 noiembrie: trimiterea a maxim 5 fotografii pe adresa: natureandeye2016@gmail.com. Numele fisierului va contine prenumele si numele participantului precum și cu numărul de ordine (exemplu – Prenume_Nume_1/ Prenume_Nume_2, etc.);

25 – 26 noiembrie: selectarea participanților și transmiterea invitațiilor de participare;

8 decembrie: deschiderea expoziției de fotografie și premierea câștigătorilor (programul exact va fi anunțat înaintea evenimentului).

Parteneri media: WWF-Romania (www.wwf.ro)  și Societatea Ornitologică Romană (www.sor.ro) 

Pentru programul complet al evenimentului urmăriți pagina web  și pagina Facebook a evenimentului.

Dacă ți-a plăcut, distribuie