Share

Un nou concurs de desene Spring Alive: Culorile naturii!

Tradiționalul concurs de desene organizat de SOR în cadrul proiectului Spring Alive are loc în acest an în perioada 11-30 aprilie și se adresează participanților de toate vârstele.

Mugurar roșu (Carpodacus erythrinus) ©Anca Pui

Tema concursului din acest an este legată de culorile minunate care se regăsesc în natura din jurul nostru. Cele mai inspirate 20 de desene vor fi publicate într-un album foto pe pagina de Facebook a Societății Ornitologice Române, iar câștigătorii vor fi premiați cu materiale care să-i încurajeze să continue activitatea artistică.

Condițiile de participare sunt simple. Concurenții trebuie să redea culorile naturii, de preferat cele întâlnite în jurul lor. Se pot desena speciile emblematice din Spring Alive sau alte specii preferate din țară, fie ele păsări, mamifere, insecte sau plante.

Este importantă păstrarea imaginilor și culorilor caracteristice speciilor! Mai jos găsiți condițiile de participare.

1. Condiţii de participare:

• Concursul de desene se adresează participanților de toate vârstele (lucrările copiilor și adulților vor fi jurizate separat)
• Pentru a participa trebuie să trimiteţi desenele/ picturile realizate, prin e-mail, pe adresa concurs@sor.ro, în perioada 11 – 30 aprilie 2022.
• Fiecare concurent poate înscrie în concurs maxim 1 desen.
Desenele trebuie să respecte tema concursului “Culorile naturii!” 
• Organizatorii şi juriul îşi rezervă dreptul de a refuza participarea la concursul de desene pe motiv de neconcordanţă cu specificul temei sau al concursului.

2. Desfăşurarea concursului:

• Începând cu data de 11 aprilie 2022, desenele pot fi trimise prin mail (scanate color sau fotografiate), la adresa: concurs@sor.ro

• Desenele trimise la adresa menționată până în 30 aprilie vor intra în concurs.

Datele necesare pentru înscrierea în concurs sunt (vă rugăm să le menționați în e-mail):

– Nume și Prenume

– Vârsta şi clasa (dacă e cazul)

– Adresa poştală (județ, localitate, stradă, număr etc.)

– Adresa de e-mail valabilă, este obligatorie

– Număr de telefon valabil

  • Desenele ajunse la Societatea Ornitologică Română vor fi jurizate în prima fază în funcție de gradul de apropriere a desenului de tema concursului.
  • Autorii desenelor câștigătoare vor fi contactaţi după încheierea jurizării, prin e-mail sau telefon (din acest motiv vă rugăm să verificaţi dacă adresa de e-mail şi numărul de telefon transmise de dumneavoastră sunt corecte).
  • Premiile concursului vor fi acordate pe categorii: copii (ciclul primar, ciclul gimnazial, liceu) și adulți şi vor consta în tricouri, caiete de lucru, rechizite.
  • Cele mai frumoase 20 de desene (alese de juriu) vor fi expuse în cadrul unei expoziţii organizate pentru acest eveniment, pe site-ul oficial SOR (sor.ro) și postate pe pagina de Facebook a Societății Ornitologice Române.
Dacă ți-a plăcut, distribuie