Share

Atelierul de hrănitori

SOR îi invită pe toți clujenii să ia parte la o acțiune dedicată păsărilor din orașul lor: Atelierul de Hrănitori.

În dată de 14 decembrie, în Cazinoul din Parcul Central din Cluj are loc o nouă acțiune din proiectul “Păsările Clujului” – proiect finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Este vorba despre un atelier de confecționat hrănitori pentru păsări, hrănitori care vor fi confecționate din materiale naturale sau din materiale reciclate.

De la ora 10 dimineața până la ora 17, colegii de la Biroul Teritorial SOR din Cluj Napoca vor fi alături de clujeni cu cele mai inovative modalități de a realiza hrănitori pentru păsări. Intrarea este liberă la acest eveniment, dar clujenii sunt încurajați să își aducă propriile materiale din care vor realiza, alături de stafful SOR, hrănitori pentru păsările din curtea sau din grădina casei.

Cel mai bine este să aveți la dvs sticle de plastic (PET-uri), cutii de lapte din carton și linguri vechi de lemn care nu vă mai sunt de folos în bucătărie. Toate acestea vor fi principalele materiale de construcție pentru câteva hrănitori extrem de simple, dar foarte eficiente.

“Atelierul de hrănitori” este, totodată, și o întâlnire amicală a membrilor Biroului Teritorial Cluj al SOR cu publicul larg. Colegii noștri vă așteaptă cu o cană de ceai cald și cu sfaturi despre întreținerea și alimentarea hrănitorilor. Nu va lipsi nici expoziţia cu desenele lui Zsoldos Márton, artistul care a ilustrat Determinatorul de Păsări Comune.

Dacă ți-a plăcut, distribuie