Share

Cât costă determinatorul

După ce am anunțat că a sosit determinatorul, cele mai multe întrebări s-au îndreptat spre... preț. Era și normal, acum că se știe clar că data lansării este 1 octombrie.

Dar ce se regăsește în prețul determinatorului și cum se calculează el? Simplu – se face o operație aritmetică numită adunare. Și se strîng sumele cerute de publisher, drepturi de autor, se adună cu munca oamenilor care au contribuit la această ediție – traducători, corectori, biologi, editori, paginatori. Urmează taxele de transport, cele de vamă, toate se regăsesc în prețul lui. Plus taxele datorate statului român. Și adaosul comercial. Iar prețul unui determinator este de 70 de lei.

Știm foarte bine că este o carte așteptată, cerută, necesară. Am avut mailuri și telefoane din plin în ultimii ani. În unele cazuri, așteptarea a fost prea mare, așa că am fost și certați, ni s-au închis telefoane în nas, ni s-au cerut explicații, ni s-au transmis încurajări sau sfaturi.

Și este normal ca toate aceste așteptări să se regăsească și ele în prețul determinatorului. În concluzie, perioada de reduceri este inversată, nu e la final de tiraj sau de stoc, e chiar la început. SOR înțelege dorința dvs de a avea cât mai repede cartea acasă, în concluzie, conducerea a decis să reducem prețul determinatorului în prima lună.

În luna octombrie, așadar, prețul determinatorului va fi de 65 de lei, dat fiind că primii care îl și comandă sunt oamenii care l-au așteptat cu sufletul la gură. Este felul nostru de a vă mulțumi.

De la 1 noiembrie, determinatorul se va vinde cu prețul de 70 de lei.

Dacă ți-a plăcut, distribuie