Share

Concurs de desene Spring Alive 2018

Ești pasionat de desen? Iubești păsările? SOR dă startul concursului anual de desene Spring Alive. Intră pe site-ul proiectului și vezi detaliile despre tema concursului, apoi consultă regulamentul de mai jos. Cele mai frumoase 20 de desene vor fi publicate pe site-ul oficial SOR, iar câștigătorii vor fi premiați cu tricouri, caiete de lucru și insigne.

1. Condiţii de participare:
• La concursul de desene pot participa copiii din clasele pregătitoare și I-VIII (lucrările elevilor de la școlile de artă vor fi jurizate separat)
• Pentru a participa, trebuie să trimiteţi desenele/picturile realizate prin e-mail (kinga.cîmpan@sor.ro) sau poștă (Cluj-Napoca, str. Gheorghe Dima, nr 49, ap, 2, jud Cluj) până în 25 mai 2018 – dată poștei.
• Fiecare concurent poate înscrie în concurs maxim 1 desen.
Desenele trebuie să respecte tema concursului “Păsările din Spring Alive” (speciile pot fi găsite pe site-ul proiectului www.springalive.net)
• Fiecare concurent trebuie să introducă și o observație personală pe site-ul proiectului, secțiunea adaugă o observație.
• Organizatorii şi/sau juriul îşi rezervă dreptul de a refuză participarea la concursul de desene pe motiv de neconcordanţă cu specificul temei sau al concursului.

2. Desfăşurarea concursului:
Începând cu dată de 1 mai 2018, desenele pot fi trimise în două modalități:
– Prin mail (scanate color sau fotografiate), la adresa: kinga.cîmpan@sor.ro
– Prin poștă, pe adresa: Cluj-Napoca, str. Gheorghe Dima, nr 49, ap 2, jud Cluj.
• Desenele trimise la adresele menționate până în 25 mai vor intră în concurs.
• Datele necesare pentru înscrierea în concurs sunt:
– Nume / Prenume
– Vârsta şi clasa
– Adresa poştală (județ, localitate, stradă, număr etc.)
– Adresa de e-mail valabilă este obligatorie
– Nr. de telefon valabil

Concursul va fi realizat în 2 etape:
– Etapă locală: fiecare școală care dorește să participle la acest concurs va trebui să selecteze pe plan local cele mai bune 12 desene (în finală vor ajunge 3 desene/picturi pentru fiecare categorie: clasele pregătitoare-ÎI, clasele III-IV, clasele V-VI, clasele VII-VIII)
– Etapă națională: desenele ajunse la Societatea Ornitologică Română vor fi jurizate în prima fază în funcție de gradul de apropriere a desenului cu speciile prezente în proiectul Spring Alive

• Autorii desenelor care vor ajunge în finală vor fi contactaţi, după încheierea jurizării, prin e-mail sau telefon (din acest motiv vă rugăm să verificaţi dacă adresa de e-mail şi numărul de telefon transmise de dumneavoastră sunt corecte).
• Premiile concursului vor fi acordate pe categorii (clasele pregătitoare-ÎI, clasele III-IV, clasele V-VI, clasele VII-VIII şi şcoli de artă) şi vor constă în tricouri, caiete de lucru și insigne.
• Cele mai frumoase 20 de desene (alese de juriu) vor fi expuse în cadrul unei expoziţii organizate pentru acest eveniment, pe site-ul oficial SOR (www.sor.ro).

Contact:
[Kinga Cîmpan]
Spring Alive Officer [kinga.cîmpan@sor.ro]
[Societeta Ornitologică Română]
Pentru mai multe informații, accesați www.springalive.net, Urmăriți Spring Alive pe Facebook, YouTube și Flickr

Dacă ți-a plăcut, distribuie