Share

Concurs de desene Spring Alive: Protejează cuibul păsărilor!

Societatea Ornitologică Română organizează o nouă ediție a concursului de desene Spring Alive. Competiția se desfășoară în perioada 17 mai – 15 iunie 2021 și se adresează participanților de toate vârstele. Tema proiectului și a concursului din acest an este legată de protejarea cuiburilor de păsări. Cele mai inspirate 20 de desene vor fi publicate într-un album foto pe pagina de Facebook a Societății Ornitologice Române, iar câștigătorii vor fi premiați cu tricouri, caiete de lucru și insigne.

Condițiile de participare sunt foarte simple. Concurenții trebuie să deseneze păsări la cuib. Pot alege să deseneze păsările din proiectul Spring Alive sau orice altă pasăre preferată.

Nu uitați: este important ca pasărea să fie desenată la cuib! Mai jos găsiți condițiile de participare.

1. Condiţii de participare:

•Concursul de desene se adresează participanților de toate vârstele (lucrările copiilor și adulților vor fi jurizate separat)
Pentru a participa trebuie să trimiteţi desenele/picturile realizate, prin e-mail (concurs@sor.ro) în perioada 17 mai – 15 iunie 2021.
• Fiecare concurent poate înscrie în concurs maxim 1 desen.
Desenele trebuie să respecte tema concursului “Protejează cuibul păsărilor!” (Tematica din acest an a proiectului Spring Alive )
• Organizatorii şi juriul îşi rezervă dreptul de a refuza participarea la concursul de desene pe motiv de neconcordanţă cu specificul temei sau al concursului.

2. Desfăşurarea concursului:

•Începând cu data de 17 mai 2021, desenele pot fi trimise prin mail (scanate color sau fotografiate), la adresa: concurs@sor.ro
• Desenele trimis la adresa menționată până în 15 iunie vor intra în concurs.
Datele necesare pentru înscrierea în concurs sunt (vă rugăm să le menționați în e-mail):
– Nume și Prenume
– Vârsta şi clasa (dacă e cazul)
– Adresa poştală (județ, localitate, stradă, număr etc.)
– Adresa de e-mail valabilă, este obligatorie
– Nrumăr de telefon valabil

  • Desenele ajunse la Societatea Ornitologică Română vor fi jurizate în prima fază în funcție de gradul de apropriere a desenului de tema concursului: păsări la cuib
  • Autorii desenelor câștigătoare vor fi contactaţi după încheierea jurizării, prin e-mail sau telefon (din acest motiv vă rugăm să verificaţi dacă adresa de e-mail şi numărul de telefon transmise de dumneavoastră sunt corecte).
  • Premiile concursului vor fi acordate pe categorii: copii (ciclul primar, ciclul gimnazial, liceu) și adulți şi vor consta în tricouri, caiete de lucru și insigne.
  • Cele mai frumoase 20 de desene (alese de juriu) vor fi expuse în cadrul unei expoziţii organizate pentru acest eveniment, pe site-ul oficial SOR (sor.ro) și postate pe pagina de Facebook a Societății Ornitologice Române.
Dacă ți-a plăcut, distribuie