Share

Dora Domșa este noul responsabil de membri al SOR

Colega noastră, Dora Domșa, este noul responsabil al relației dintre straff-ul SOR și membrii asociației noastre.

Deși o cheamă Teodora, toată lumea o știe drept Dora. Ea îl înlocuiește în această funcție pe Valentin Marin, care va prelua partea de fundraising a SOR. Dora este parte a echipei SOR din 2013, odată cu redeschiderea Biroului Teritorial Cluj, acolo unde și activează.

Pe scurt, tot ce ține acum de activitatea membrilor și a sucursalelor SOR este în atribuțiunile Dorei Domșa. Este încercarea noastră de a fi mai aproape de membri, cu informații despre activitățile, evenimentele, proiectele și campaniile pe care le desfășurăm și modalitățile în care noi membri pot să ni se alăture.

Și tot în atenția membrilor SOR, (foști, actuali și viitori), am publicat pe site Regulamentul Intern pentru Asociați, Susținători și Sucursale. Este „litera de lege” care guvernează relațiile dintre staff și membri, fie ei coordonaori de sucursale sau nu.

Printre noutățile și ideile cele mai importante ale acestui nou regulament se numără:

* împărțirea membrilor în membri susținători, membri juniori (minori) și membri asociați (după 3 ani de plată consecutivă a cotizației și la recomandarea unui membru asociat cu o vechime de 5 ani);

* pentru constituirea unei sucursale este nevoie de minimum 3 asociați;

* perioada de valabilitate a cotizației se încheie la 31 decembrie a anului în care s-a făcut plata.

Regulamentul și anexele aferente sunt aici.

Dacă ți-a plăcut, distribuie