Share

Construirea cuiburilor artificiale pentru păsări

Salut!

Ne bucurăm că iți dorești să protejezi păsările, habitatele lor, Natura.

Unul dintre cele mai simple lucruri pe care le putem face este construirea de scorburi artificiale. Pentru ca oricine să le poată construi corect, am realizat acest „Minighid pentru construit cuiburi artificiale pentru păsări, disponibil gratuit, apăsând butonul de mai jos.

MINIGHIDUL NOSTRU TE AJUTĂ SĂ CONSTRUIEȘTI, PAS CU PAS, UN CUIB ARTIFICIAL DUPĂ UNUL DINTRE MODELELE RECOMANDATE DE SOCIETATEA ORNITOLOGICĂ ROMÂNĂ, ÎȚI OFERĂ INFORMAȚII DESPRE CARE ESTE CEA MAI BUNĂ PERIOADĂ DE AMPLASARE A LOR, ÎNTREȚINERE ȘI REPARARE.

DE ASEMENEA, AICI VEI GĂSI ȘI POZELE CELOR MAI COMUNE SPECII DE PĂSARI, PUTÂND ASTFEL IDENTIFICA MAI UȘOR ÎNARIPATELE – ÎN PARC SAU ÎN GRĂDINA TA.

ESTE ADEVĂRAT CĂ PRIMAVARA NU SE FACE CU O FLOARE, DAR CU CÂT SUNTEM MAI MULȚI CEI CARE PUNEM UMĂRUL, CU ATÂT RĂSAR MAI MULTE FLORI, ÎN TOATĂ ȚARA, IAR INIȚIATIVELE NOASTRE POT FACE DIFERENȚA.

Credem că împreună vom construi un mediu mai bun pentru păsări, pentru noi și pentru copiii noștri.

Cum ne poți ajuta:

E vital să protejăm păsările. Ele  sunt o parte importantă din ecosistem, dar și  o parte importantă din identitatea noastră. Facem eforturi pentru a proteja bunăstarea păsărilor, a ecosistemelor și starea noastră de bine. Sprijinul și generozitatea ta ne ajută să avansăm în efortul nostru de conservare a speciilor de păsări și de educație pentru natură.

Voluntariatul este cea mai simplă cale de a te implica în proiecte practice de conservare. Avem nevoie de tine la schemele noastre de monitorizare – Uite, Barza!, Atlase urbane, MidWinter Count, Monitorizarea speciilor comune,  în echipele de organizare ale Zilei Păsărilor, Noaptea Privighetorilor sau ca voluntar în programul România prinde aripi. 

Prin contribuția ta – financiară, de timp sau entuziasm – ne ajuți să monitorizăm specii și habitate, să elaborăm măsuri de conservare și propuneri legislative, să vorbim tinerei generații despre natură, astfel încât să o înțeleagă, iubească și protejeze. Prin tine suntem mai vocali, mai prezenți și implicați în comunitățile din toată țara. Ne ajuți să facem cunoscute păsările și nevoile lor. 

Entuziasmul oamenilor pasionați e contagios. Este o energie care se transmite instantaneu și care conectează oamenii între ei, dar și cu natura.  Molipsește-i pe cei din jur cu pasiunea ta pentru păsări și natura, mâine îți vor mulțumi pentru șansa de a descoperi minunata lume vie. Și se vor alătura nouă, celor care facem eforturi să protejăm natura.

Dacă ți-a plăcut, distribuie