Share

Primăvara în culori la Blahnița

Prima săptămână de primăvară adevărată a găsit echipa de proiect, unde altundeva, decât în zona Blahnița și cum altfel, decât înconjurată de râsete de copii și de culori așternute nu numai în pomii înfloriți, cât și pe foile de hârtie.

A două întâlnire cu membrii Clubului Blahnița a fost scăldată în idei una mai creativă decât alta, în culori care mai naturale decât celelalte și în zeci de beneficii pe care zonele de câmpie, pădure, râu le aduc oamenilor și animalelor. 

Săptămâna această tinerii au învățat ce sunt benzile desenate, cum se realizează și au reușit să însuflețească zeci de personaje pornind de la băieți, fetițe și până la urși, vulpi, arici și chiar flori și copaci.

Astfel, ne-am reamintit împreună cât este de importantă zona în care trăiesc ei, cât de valoroasă, iar toate aceste minuni au fost așternute pe colile imense de hârtie. 

Benzile desenate realizate de cei mici vor fi o piesă importantă în cadrul evenimentelor finale din prima săptămâna din iunie, când aceștia le vor prezenta celor prezenți poveștile lor sub formă benzilor desentate realizate de către ei în această săptămână.

Material realizat de Ioana Cenușă – WWF-România

Dacă ți-a plăcut, distribuie