Share

„Probabil cel mai așteptat eveniment al toamnei”: Big Day 2023

Întâlniri sau reîntâlniri cu oameni pasionați de zburătoare, ieșiri pe teren pentru observarea migrației de toamnă, speranța observării unor rarități pentru avifauna de la noi, dar și căutarea asiduă a celor mai comune specii, povești la ceas de seară sau dimineața devreme, voie bună - cam așa arată în linii mari Big Day. A cincea ediție a Maratonului ornitologic va avea loc în perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023.

Maratonul nostru este o competiție amicală. Scopul lui este să ne bucurăm împreună de observarea migrației de toamnă a păsărilor. Pentru că e totuși un concurs, are un Regulament, observațiile sunt validate de un juriu format din specialiști, iar înscrierea este obligatorie. 

Big Day este organizat împreună cu partenerii noștri de la Stațiunea Biologică Marină Ioan Borcea Agigea. Toți pasionații de păsări se pot înscrie la Maratonul ornitologic – Big Day, nu există limită de vârstă.
 
Ce trebuie să faceți pentru a participa?
 
📍 Echipe de 2, 3 sau 4 persoane
📍 Completați formularul online de înscriere aici: https://bit.ly/FormularInscriereBigDay2023
📍 Citiți regulamentul competiției: https://bit.ly/RegulamentBigDay2023
 
Cum au fost edițiile anterioare, poți afla de aici
 
SUSȚINE BIG DAY!

Poți alege să susții Maratonul ornitologic dacă reprezinți o persoană juridică printr-o sponsorizare. Sau poți face o donație dedicată susținerii Maratonului ornitologic.

Dacă ți-a plăcut, distribuie