Share

Ziua Păsărilor

Este deja o tradiție pentru SOR să organizeze Ziua Păsărilor în Parcul Natural Văcărești, unul dintre cele mai bune locuri de „birdwatching” din București. Locul de întâlnire va fi chiar în mijlocul parcului, lângă cabana rangerilor, de pe cărarea principală.

Descoperă comorile din Văcărești

TRASEU TREASURE HUNT

Harta Treasure hunt

Pe parcursul acestui traseu am ascuns în copaci, arbuști, în stuf sau pe sol plăcuțe cu diferite specii: păsări, mamifere, amfibieni, reptile și insecte. Pe fiecare plăcuță vei găsi un cod format din 6 litere.

Bifează codul corect din formular

Dacă ai bifat corect în formular minimum 35 de specii, ai completat formularul cu datele de contact și ai dat Send/Trimite pentru a finaliza jocul, vei primi la sosire un premiu din partea noastră. Tot ce trebuie să faci este să vii la standul SOR – „Comorile din Văcărești” și voluntarii noștri îți vor valida formularul și îți vor oferi premiul. Fiecare familie va primi un singur premiu!

Caută păsările și ghizii de pe traseul de birdwatching

Vei avea ocazia să întâlnești atât locuitorii permanenți ai parcului – păsări sedentare, care rămân peste iarnă la noi – lebede de vară, cormorani, pescăruși, fazani, pițigoi, dar și specii noi, revenite din migrația de primăvară – pitulici, grauri, silvii, poate chiar și pupeze.

Harta traseu de birdwatching
Dacă ți-a plăcut, distribuie