Share

Expediția Națională SOR

Solicitările de participare la Expediția din 2019 se fac doar prin intermediul formularului online. După ce vă înscrieți, așteptați emailul de acceptare în Expediție. 

Anunțarea participanților acceptați se va face până în data de 31 iulie 2019.

1. Trebuie să completați Formularul de înscriere.

2. Să aduceți avizul epidemiologic de la medicul de familie, emis cu maxim 2 zile înainte de începerea Expeditiei.

3. Sa obțineți acordul parental și să completați acest formular.

Toate acestea trebuie trimise pentru a obține aprobarea SOR pe adresa de email expeditie (at) sor.ro

Înscrierile se încheie pe data de 28 iulie 2019. Toți cei care vor fi selectați să participe vor fi anunțați prin intermediul adresei de email. 

Conditii de participare

Pentru a fi selectat sa participe la Expediția Națională organizată de Societatea Ornitologică Română, o persoană trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

1. Să fie membru SOR cu cotizația plătită pentru anul în curs, cel târziu până la data trimiterii formularului de înscriere. Solicitările persoanelor care nu au cotizația plătită nu vor fi luate în considerare.

2. Să completeze formularul online de înscriere până pe 28 iulie. Nu vor fi luate în considerare solicitările primite în afara perioadei menționate, sau cele făcute prin telefon, e-mail, sau oricare formă în afară de cea agreată de organizatori.

3. Fiecare participant trebuie să-și asigure transportul până în localitatea Maliuc și înapoi, fiind responsabil de modul în care ajunge la data de 07.08.2019 în portul Maliuc, locul de întâlnire.

4. Să vină în Expediție cu echipamentul necesar pentru campare. Vezi lista: cort, saltea izopren, sac de dormit, rucsac, veselă – castron, cană și tacâmuri, încălțăminte adecvată (bocanci, sandale și papuci), pelerină de ploaie, pălărie sau șapcă, ochelari de soare, loțiune de protecție solară, loțiune sau spray contra țânțarilor)

5. Să fie apt din punct de vedere medical și fizic, pentru a participa la toate activitățile Expediției

6. Să predea la sosire avizul epidemiologic pentru intrarea în colectivitate, semnat de medicul de familie. Acesta trebuie să fie emis cu maxim 2 zile înainte de începerea Expeditiei. Vezi model atasat. Orice problemă de sănătate care nu restricționează participarea la Expediție, dar care poate afecta sănătatea participantului în timpul acesteia, trebuie menționată de medicul de familie (de exemplu, alergii, probleme respiratorii sau cardiace, tratamente în desfașurare)

7. Să cunoască și să respecte Regulamentul Expediției. 

8. Să plătească (și să prezinte organizatorilor) permisul de acces în RBDD. Acestea pot fi achiziționate fie direct de la sediul ARBDD, fie online.

Condiții de participare pentru persoanele minore

1. Să completeze formularul online de înscriere până pe 28 iulie 2019. Nu vor fi luate în considerare solicitările primite în afara perioadei menționate, sau cele făcute prin telefon, e-mail, sau oricare formă în afară de cea agreată de organizatori

2. Vârsta minimă aceptată a participanților este de 10 ani. Copiii cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani pot participa doar insoțiți de părinți (părinte) sau cadre didactice. Grupurile de copii trebuie să aibă un însoțitor la 5 participanți.

3. Copiii peste 14 ani pot participa și fără însoțitor.

4. Persoanele care nu au împlinit vârsta de 18 ani au nevoie de acordul părinților pentru a putea participa la Expediție, în cazul în care nu sunt însoțiți de aceștia.

5. Fiecare participant trebuie să-și asigure transportul până în localitatea Maliuc și înapoi, fiind responsabil de modul în care ajunge la data de 12.08.2018, portul Maliuc fiind locul de întâlnire.

6. Să vină în Expediție cu echipamentul necesar pentru campare. Vezi lista: cort, saltea izopren, sac de dormit, rucsac, veselă – castron, cană și tacâmuri, încălțăminte adecvată (bocanci, sandale și papuci), pelerină de ploaie, pălărie sau șapcă, ochelari de soare, loțiune de protecție solară, loțiune sau spray contra țânțarilor)

7. Să fie apt din punct de vedere medical și fizic, pentru a participa la toate activitățile Expediției

8. Să predea la sosire avizul epidemiologic pentru intrarea în colectivitate, semnat de medicul de familie. Acesta trebuie să fie emis cu maxim 2 zile înainte de începerea Expeditiei. Vezi model atasat. Orice problemă de sănătate care nu restricționează participarea la Expediție, dar care poate afecta sănătatea participantului în timpul acesteia, trebuie menționată de medicul de familie (de exemplu, alergii, probleme respiratorii sau cardiace, tratamente în desfașurare)

9. Să cunoască și să respecte Regulamentul  Expediției.

10. Administrația Rezervației Delta Dunării, conform regulamentului de vizitare, nu solicită taxa de acces pentru copii, elevi, studenți, pensionari, veterani de război, foști deținuți politici, urmașii eroilor martiri și răniții din Revoluția din Decembrie 1989, persoane cu domiciliul în localități limitrofe RBDD.

AVERTISMENT: La Expediție pot participa doar membrii SOR care și-au plătit cotizația pe anul în curs, până în momentul înscrierii. 

Expediția Națională SOR din 2019 este un proiect susținut financiar de Lidl România.