Share

Școli Prietenoase cu Natura

Bine ați venit. Sunteți la un pas de a face parte din comunitatea Școlilor prietenoase cu natura.
Prin acest program vă asigurăm suportul necesar pentru a realiza activităti de protejarea a păsărilor și a naturii, astfel încât să puteți ghida copii să construiască o relație sănătoasă cu mediul, pentru un viitor mai bun pentru planetă și, implicit, pentru noi.
Este important, ca înainte de a completa acest formular să citești Regulamentul programului și Ghidul activităților.

  • Înregistrarea se realizează între 18 septembrie – 20 octombrie 2023 prin completarea Formularului de înregistrare on-line.
  • În locul acordului de colaborare va fi eliberată o adeverință de participare după sesiunea de pregătire online din perioada 06 – 10 noiembrie 2023, susținută de SOR pentru instituțiile de învățământ acceptate în program.

Recomandăm înregistrarea doar a acelor instituții de învățământ care într-adevăr doresc să deruleze activitățile și să predea raportul. Înregistrați instituțiile de învățământ cu denumirea și adresa unde planificați să desfășurați activitățile programului SPN, respectiv la finalul anului școlar completați Formularul de raportare cu datele școlii unde s-au desfășurat activitățile programului.

Dacă aveți întrebări despre programul nostru sau despre training, vă rugăm să ne contactați la : educatie@sor.ro.

Crezi că e importantă natura în viața elevilor tăi?

Participă la programul educativ Școli și grădinițe prietenoase cu natura

Participarea la acest program este gratuită, însă organizația depune eforturi considerabile pentru ca acest program să aibă continuitate. Partea financiară presupune asigurarea personalului specializat pentru coordonarea programului, planificarea și realizarea materialelor, depunerea și menținerea programului în lista CAEN, asigurarea recompenselor (achiziționarea și trimiterea plăcuțelor, panourilor, premiilor, emiterea adeverințelor), promovarea programului în mass-media și online.

Aspectele financiare ale programului sunt acoperite doar din sponsorizări și donații. Astfel participanții pot avea o implicare semnificativă prin promovarea posibilității de donație sau sponsorizare a proiectului, la nivel local (părinți, firme și companii locale), contribuind astfel la susținerea unui proiect educativ comun, atât de util pentru mediul școlar și pentru copii.