Share

Școli Prietenoase cu Natura

Finalizarea programului se realizează prin predarea rapoartelor, activitate de care sperăm să profite cât mai multe școli.
Raportarea activităților derulate, chiar dacă sunt mai puține decât cele minim 5 obligatorii pentru câștigarea plăcuței sau certificare, se efectuează prin completarea Formularului de raportare disponibil pe pagina proiectului.

Datorită numărul mare de școli înregistrate în program, vă rugăm să acordați mare atenție recomandărilor de pe prima pagină a Formularului de raportare, care au ca scop să faciliteze și să eficientizeze atât completarea rapoartelor de către coordonatori, cât și preluarea și analizarea de către organizatori a activităților derulate, în timp util.

Acordați atenție sporită fotografiilor care dovedesc activitățile realizate. Modalitatea de trimitere este una foarte simplă: se alege o singură fotografie reprezentativă pentru activitatea derulată, se atașează într-un singur e-mail, în format jpg alături de formularul de raportare completat. Denumirea fotografiilor conform exemplului specificat pe prima pagină a Formularului de raportare este importantă, deoarece, pe baza lor, putem să validăm activitățile bifate în Formular.

conform