Share

România Prinde Aripi

“În 1945 se credea că a crea rezervații și parcuri naturale este de ajuns pentru a ajuta fauna, dar acest lucru nu mai este o opțiune. Acum, nici măcar toate astea nu sunt de ajuns. Toate terenurile de la țară ar trebui puse la dispoziția animalelor sălbatice. Grădinile din suburbii, gardurile vii de la drum... toate trebuie folosite" - David Attenborough.

În 2017, Societatea Ornitologică Româna a câștigat finanțarea pentru acest proiect de la OMV Petrom, prin programul Țara lui Andrei.

Cum ne împrietenim: scrieți-ne la adresa office (at) sor.ro și aflați care sunt următorii pași din proiect și cum puteți ajuta.

Beneficii: fiecare partener va beneficia de afișarea logo-ului pe site-ul proiectului, va fi amintit în postările de pe Facebook, poate avea sigla imprimată pe acoperișul hrănitorilor din parcuri, acolo unde autoritățile permit acest lucru, figurează pe posterele informative la rubrica Susținători.

Cum vă implicați: angajații dvs. pot deveni voluntari care să alimenteze hănitorile de păsări sau să monteze cuiburile artificiale sau puteți dona sumele necesare achiziționării de hrănitori, de cuiburi sau de hrană.